Va place blog-ul?

joi, 28 iulie 2011

Top 7 minciuni pe care Fetele le spun baietilor

Top 7 minciuni pe care Fetele le spun baietilor:

1.Te iubesc asa cum esti(=daca nu aratai bine, p*** te iubea...)

2.Intai m-am indragostit de tine,apoi de corpul tau(=Noroc de corp,ca in rest...)

3.Nu vreau sa suferi din cauza mea, deci mai bine...(=pleaca dracu ca am pe altu...!!)

4.Mi-a fost rau aseara, de aia n-am venit la intalnire...(=ce bun era tipul care a venit la mine...)

5.Te-am iubit din prima clipa (=pe tine si pe prietenul tau, ce sa fac daca ai atatia prieteni...)

6.N-as suporta sa ti se intample ceva...(=du-te...)

7.De ce n.ai incredere in mine?(=la naiba,m-a prins cu ala...) :D :))

3 comentarii:

  1. 1) Minciuna alba. In general e spusa pentru a reda increderea in sine unei persoane intr'o situatie proasta.
    Exemplu: Colega ta arata ca dracu vopsita, dar este prea mandra ca sa se umileasca spunand'o. "Nu e exact ce voiam dar arata bine....NU? "Da sigur, arati grozav, imi place la nebunie"

    Nota: 0

    2) Cacialmaua. Folosita des la carti de joc, are si alte intrebuintari. Spre exemplu, intimidarea. "Ii zic maica'tii ca fumezi daca nu .... x". Foarte utila pentru a obtine ceva de la o persoana, pentru ca de cele mai multe ori, persoana santajata habar nu are ca tu nu ai avut niciodata intentia sa faci ceea ce ai amenintat.

    Nota: 4

    3) Minciuna pe fata. Cand simti ca indoiala se interpune, foloseste un ton agresiv, o expresie a fetei serioasa, pentru a convinge pe interlocutor ca esti cu adevarat un sfant, iar acuzatiile lui/ei sunt niste basme: "Cand iti spun ca am uitat sa te sun, inseamna ca am uitat! "

    Nota: 10 (e nevoie de destul tupeu si control asupra corpului tau pentru a fi credibil asa ca minciuna pe fata primeste nota maxima)

    4) Minciuna contextuala. O persoana poate spune adevarul, dar sa insele pe altii cu el.
    Exemplu : "Emi, sunt o proasta!" "Mda, sigur..." (Nota: Sarcasmul si expresia fetei fac minciuna contextuala ceea ce este. Sigur, nu reiese din exemplu, dar folosind un ton sarcastic si o expresie amuzata, interlocutorul va avea impresia ca glumesti, desi esti serios. Amuzant.)

    Nota: 6 (Nota de subsol: Desi nu e la fel de periculoasa ca minciuna pe fata, e nevoie de maiestrie si control pentru a te bucura de adevar, interpretat ca o gluma)

    5) Fabricatia. Folosita de cei ce vor sa para elitisti. Se manifesta sub forma declararii unui fapt ca fiind adevarat, fara a sti cu siguranta daca chiar e adevarat. E posibil sa fie sau e posibil sa nu fie, dar expunerea nu se bazeaza pe dovezi, e mai mult o inventie (sinonim cu fabricatie, ca sa vezi).

    Exemplu: O persoana da indicatii unui turist cum sa ajunga la un monument cand persoana respectiva defapt habar nu are unde se afla/ Exemplu 2: o persoana discuta cu lejeritate despre integrale si limite desi a fost corigent la mate.

    Nota: 5; Desi e distractiv sa pui lumea in incurcatura, e posibil sa fii demascat daca interlocutorul este deja informat, dar foloseste intrebarea ca pretext pentru a te verifica.

    6) Minciuna prin omisiune. E o modalitate de a acoperi o minciuna cu o alta minciuna.

    Exemplu: La un service, agentul iti spune "Dom'le masina este servisata DES dom'le", dar omite sa iti spuna ca la ultima verificare, a fost descoperita o defectiune (porcul)

    Nota: 7

    7) Minciuna nobila. O minciuna care ar provoca suferinta daca ar fi expusa; ofera anumite beneficii, fiind pasibila ca parghie intr'un santaj. Exemplu: Prietena ta nu ar vrea sa afli ca te'a inselat, iar amicul tau, cu care te'a inselat, sub pretextul ca "previne o cearta" poate ori sa inchida gura, ori sa santajeze pentru a prelungi aventura.

    Nota: 8,50

    8) Rationalizarea. Editez acum articolul pentru ca initial uitasem de saraca rationalizare, care a fost tipul de minciuna folosit de mine cu precadere in ultimele relatii, si a fost un factor determinant care m'a facut sa nu renunt la ele. Rationalizarile reprezinta o derivatie a minciunei albe. Daca minciuna alba e o minciuna care o spui cuiva ca sa se simta mai bine, rationalizarea e o minciuna pe care ti'o spui tie ca sa te simti mai bine.

    Exemplu: "Nu e mincinoasa si profitoare, e doar confuza. Se va schimba".

    Nota: 3; Desi pe termen scurt rationalizarea te ajuta, nu dureaza mult pana iluzia se sparge si realitatea te pocneste in fata.

    RăspundețiȘtergere
  2. sper sa'ti placa :)) traiasca Abstract's Corner :"> [Pemi ;x]

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place cum dreq sa nu :P esti buna pustoaico te astept cu mai multe :P chestii chiar e marfa rau :*

    RăspundețiȘtergere

Va Multumesc Pt Comentarii si pt ca ati ales Blog-ul meu o zi Placuta!!!daca doriti sa vorbim peprivat aiM_dNd@yahoo.com